lørdag den 1. august 2009

Matriklen og matriarken nurses.




Både matriklen og matriarken nurses inden pendlerhverdagen sætter ind, hvorfor dagen er blevet tilbragt i haven med at færdiglæse Murakami's "Dans , Dans, Dans", som er den selvstændige fortsættelse til "En vild Fårejagt". Jeg er stadig stærkt begejstret for forfatterskabet.
Dejlig formiddag med morgenmad i haven og langt-omkring-dybdegående snak med overnattende gæster fra en dejlig aften i går, samt de mest skønne overskydende wasabi-ærter, der kan få mundvigene til at krummes i et saligt smil og næsehårene til at blafre.
Ind imellem var der tid til at vikle katten ud af snoren og til at fange midtbyens frie dyreliv, der på lige fod med alle os andre tiltrækkes og nyder godt af spejlbassinets vand.

3 kommentarer:

  1. Dejlige naturbilleder :-)

    SvarSlet
  2. Sikke dejlige billeder! Det lyder spændende med Murakamis forfatterskab! Ham må jeg bestemt have fat i. Og så lyder det som en god lørdag, du har haft - og med blafrene næsehår :-)

    SvarSlet
  3. Per - det er min nyopdagede zoom-funktion, der afdækker en helt ny side af midtbylivet ;-)

    Madame - Håber du får en lige så god læseoplevelse, som jeg har haft. Men hvordan skal man ellers beskrive virkningen af en hamrende stærk wasabi? ;-)))

    SvarSlet