mandag den 20. juli 2009

Chefredaktøren.

Min lettere påtrængende chefredaktør kigger mig løbende over skulderen og forsøger at få mere end en pote eller to ind over tastaturet. Uddelegering er ikke hans stærkeste side og diskret sparring er heller ikke kompetencer, der findes i knurhårshøjde.

7 kommentarer:

  1. Hvor er han fin.

    Hvad er racen? - han ligner ret meget vores ragdolls - selvom han ser lidt mere fintbygget ud.

    SvarSlet
  2. Haha, det lyder præcis som mine to katte - hvor er han dog smuk din chefredaktør ;-)

    SvarSlet
  3. Visitsen - det er en Hellig Birma, vi har både en tynd (denne her) og en tykkere udgave. Sådan lidt Gøg og Gokke-agtige.

    Madame - Har ikke haft kat før disse to "genbrugs-pensionister", som vi overtog for 4 år siden. Det gir mange sjove oplevelser.

    SvarSlet
  4. Der er vistnok også hellig birma i ragdollerne - så der forklarer ligheden. Birmaerne skulle også have et rigtig dejligt temperament.

    Vores er også genbrugskatte - og ind i mellem, går jeg ind på den side (vildkat.dk) hvorfra vi fik formidlet vores misser, men det er lidt som at pirke til en øm tand, da jeg har lyst til at adoptere alle kattene derinde.

    (lige nu er der bla. 2x2 par ragdolls - men 6 katte er nok lige i overkanten...)

    SvarSlet
  5. Visitsen - Hvor sjovt - vores er også fra Vildkat og jeg kan nikke genkendende til den ømme tand. Det er som en virus, der sætter sig på fornuften og hvor bare får lyst til at akkumulere katte.

    SvarSlet
  6. Sikke en skøn kat! Men ... er alle katte ikke det? ;-). Dejligt at støde på endnu et kattemenneske i blogland.

    SvarSlet
  7. Bente - Der må eksistere en indre sammenhæng mellem damer, blogge og katte, for der er ganske rigtigt mange kattemennesker.

    SvarSlet