lørdag den 11. juli 2009

CO2 neutralt køkken-aggregat 3

Mælkeskummeren er importeret fra Rom i den katolske kirkes jubelår 2000, hvor alle pilgrimme valfartede til en by med nyistandsatte kirker, og gader, der var rømmet for de sædvanlige hjemløse og tiggerene, der af bystyret behændig var blevet placeret uden for byen i denne periode. Alt i alt en by, der tog sig ud fra både sin bedste og sin værste side på een gang. Jeg tilbragte sommeren, der sjældent kom under 40 grader på Det danske Institut. Et på alle måder spændende og berigende ophold, der dog overskred spændingsbarometerets skala, da instituttets vandtanke blev ramt af legionella-bakterien og alle skulle undersøges for smitten. 
Ligesom temperaturen rundede jeg også 40 i år 2000. Fødselsdagen blev tilbragt på toppen af Capitol. En helt vidunderlig historisk smuk aften med solen i ryggen og et kammerorkester, der principielt var et koncertindslag i en større international klassisk musikfestival, men som lige på denne aften spillede næsten bare for mig.
Det er nogle af alle de minder, der følger en simpel mælkeskummer, som ud over at spare miljøet for en masse batterier, tilmed er god opstrammende motion for slappe mormorarme.
Altid fulgt af en kop kaffe  - selvom den yngste her på det sidste har introduceret Chai latte med mælkeskum. Det er heller ikke dårligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar